Rufen Sie uns an: +4917661528936
E-mail: info@nordicaluelemente.com
najbolji sa najboljim

Naši partneri

Kronos d.o.o. je zastupnik i direktni distributer za Bosnu i Hercegovinu najvećih brendova iz različitih industrija. Neke od brendova vam predstavljamo u nastavku.

Festa System d.o.o.

Hörmann Bosna i Hercegovina

Schüco Bosna i Hercegovina

Festa System d.o.o.

Mi spajamo najnovije tehnologije i posljednje trendove u dizajnu, da bi osigurali prozore, vrata, staklene stijene i domišljata rješenja za Vas i Vaš dom.

Naša priča je priča o porodici, a tako se ophodimo i prema našim klijentima. Ovaj posao radimo, živimo i njegujemo generacijama i genetski nam je predodređen.

Prva vrata i prozori sa potpisom Festa nastala su 1930. godine u maloj zanatskoj radionici Halida Feste u Jelahu. Krajem devedesetih godina prošlog vijeka počeli smo suradnju sa kompanijom Hörmann, čiji smo ekskluzivni distributeri za BiH, kao i kompanijom Schüco, što je oblikovalo današnji profil naše firme – moderna, fleksibilna i stabilna ogranizacija koja brine o svojim klijentima.

Kao porodici, bitan nam je integritet, čast, poštenje i povjerenje i to su principi na kojima gradimo ovu kompaniju. Naša pažnja je na kvaliteti više nego na kvantitetu, a zadovoljan klijent važniji nam je od godišnjih obračuna.

Fokusiramo se na slijedeću generaciju, kako u našoj kompaniji, konstantom edukacijom uposlenika, tako i u tehnološkom smislu, prateći trendove u građevinarstvu i održivom razvoju, tako da se ne bojimo novih tehnologija i izazova.

Budite dio porodice koja konstantno ide naprijed.

Hörmann Bosna i Hercegovina

Hörmann grupa je vodeći europski proizvođač kućnih i dvornišnih vrata. Od osnivanja 1935. godine proizvedeno je i diljem svjeta isporučeno više od 20 milijuna vrata. U više od 38 specijaliziranih tvornica u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji više od 6.000 suradnika razvija i proizvodi kvalitetna dvorišna i kućna vrata, dovratnike i motore za uporabu u privatnim i inustrijskim objektima. 

Glavno sjedište svjetski poznate Hörmann grupe je u malom gradiću Steinhagen u Njemačkoj. Zadnji godišnji promet i dalje obiteljske tvrtke bio je veći od 1 milijarde eura. Hörmann je s više od 100 vlastitih distribucijskih ureda zastupljen u više od 40 zemalja, a u daljnjih 50 zemalja preko u distribucijskih partnera.

Schüco Bosna i Hercegovina

Schüco Grupa razvija i prodaje sistemska rješenja za prozore, vrata, fasade, klizne sustave, sigurnosnu tehniku i zaštitu od sunca. Uz ove inovativne proizvode za stambene i poslovne zgrade, stručnjak za ovojnice zgrade nudi konzultacije i digitalna rješenja za sve faze građevinskog projekta – od početne ideje do projektiranja, izrade i instalacije. Strojevi za proizvodnju i ciklus održivosti od 360° nadopunjuju asortiman proizvoda i usluga.

Sa više od 6.330 zaposlenih širom sveta, Schüco grupa nastoji da bude lider u industriji u pogledu tehnologije i usluga danas i u budućnosti. U tom cilju, kompanija stalno razvija i testira nove proizvode i usluge za cjelokupni omotač zgrade, uzimajući u obzir trenutne tržišne trendove i standarde. 40.000 proizvođača, programera, arhitekata i investitora širom svijeta radi zajedno sa Schüco. Kompanija je aktivna u više od 80 zemalja i ostvarila je promet od 1.995 milijardi eura u 2021.